ستاره حسینی بازیگر نقش سارا در سریال چرخ گردون، زندگی شخصی و دیگر ناگفته ها+عکس
مصرف مستقیم دانههای اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روشهای درمانی در طب سنتی شناخته میشود. اسفند را همچنین میتوان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.
آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانهها، توهمزا است.[۳] احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.[۴]
اسپند به درمان اگزما کمک میکند، به این منظور می توانید چند دانه اسپند را صبح ناشتا میل کنید.
محرکها نظیر آمفتامینها از جمله اکستازی و متآمفتامین
مصرف مستقیم دانههای اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روشهای درمانی در طب سنتی شناخته میشود. اسفند را همچنین میتوان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.
به تازگی آلکالوییدهای بتاکاربولین موجود در گیاه و دانههای اسپند به دلیل خاصیت ضد تومور (ضد سرطان) آن مورد توجه قرار گرفتهاند.
همین موضوع نیز باعث شده است تا متخصصان طب سنتی توجه بسیار زیادی به این گیاه داشته باشند و استفاده از آن را برای اهداف درمانی توصیه کنند. در ادامه به خواص اسپند و مزایای دود کردن آن در خانه می پردازیم.
برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است. لطفاً با توجه به شیوهٔ ویکیپدیا برای ارجاع به منابع، با ارائهٔ منابع معتبر به بهبود این مقاله کمک کنید. مطالب بیمنبع را میتوان به چالش کشید و حذف کرد.
خواص اسپند یا اسفند، به شکل دود کرده و حتی به صورت خوراکی مورد توجه بسیاری از افراد قرار دارد. در بیشتر موارد طبق باورهایی که وجود دارد، اسپند را برای دوری از چشم نظر و گاهی ضد عفونی کردن هوا دود میکنند. اما برای جنبههای خوراکی اغلب از آن به عنوان مسکن طبیعی و راهکاری برای لاغری و کاهش وزن استفاده میشود.
اسپندخواص اسپندخواص اسپند دود کردنخواص دارویی اسپندخواص درمانی اسپندخواص درمانی دود اسپندخواص دود اسپند
در طب سنتی، طبع اسپند here را گرم و خشک معرفی کردهاند. از این رو اغلب توصیه میشود افرادی که داراری طبع و مزاج گرم و خشک هستند، از آن کمتر استفاده کنند.
بیماری های تنفسی و ریوی چون بلغه ریه و نزله ریوی کمک کننده بوده و در درمان آسم
نیز باید بگوییم که خاصیت میکروب کشی و ضدعفونی کردن دود اسپند به صورت مقطعی می